Items list
Δροσιστικό, ελαφρύ και νόστιμο πιάτο - συνοδευτικό για το τραπέζι μας!
Υλικά
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τη Φέτα σε ένα μπωλ.
Στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε το γιαούρτι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Το τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 με 4 μέρες και το ανακατεύουμε 3-4 φορές τη μέρα.
Το γαλοτύρι μας είναι έτοιμο να συνοδεύσει τις σαλάτες ή τα ψητά μας αλλά και να απλωθεί πάνω σε μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί!
Υλικά
- 1 κιλό γιαούρτι πρόβειο Συνεταιρισμού Καλαβρύτων
- 100 ml Φρέσκο Αγελαδινό Γάλα Συνεταιρισμού Καλαβρύτων
- 500 γρ Φέτα ΠΟΠ Συνεταιρισμού Καλαβρύτων
- 1 κ.γ. χονδρό αλάτι
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τη Φέτα σε ένα μπωλ.
Στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε το γιαούρτι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Το τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 με 4 μέρες και το ανακατεύουμε 3-4 φορές τη μέρα.
Το γαλοτύρι μας είναι έτοιμο να συνοδεύσει τις σαλάτες ή τα ψητά μας αλλά και να απλωθεί πάνω σε μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί!