Λίστα αντικειμένων
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
3 μεγάλες ντομάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
1 Αλειφοτύρι με Φέτα ΠΟΠ Συνεταιρισμού Καλαβρύτων
1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
2 κουτ. της σούπας ρίγανη
1/4 φλιτζανιού γλυκιά μουστάρδα
Εκτέλεση:
Αρχικά, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε έναν ελαφρά λαδωμένο πυρίμαχο ταψάκι απλώνουμε το φύλλο σφορλιάτας δίνοντας του στρογγυλό σχήμα και κολλάμε στα τοιχώματα περιμετρικά.
Με ένα κουτάλι, απλώνουμε τη μουστάρδα στη βάση της άρτας. Αλειφοτύρι με Φέτα ΠΟΠ Συνεταιρισμού Καλαβρύτων. Καθαρίζουμε τις ντομάτες και στη συνέχεια τις κόβουμε σε ροδέλες. Τις τοποθετούμε πάνω από το τυρί ομοιόμορφα. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ολοκληρώνουμε τη συνταγή με λίγη ρίγανη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 – 18 λεπτά.
Την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και μοιράζουμε σε μερίδες.