Λίστα αντικειμένων
Υλικά
- 150gr. τυρί φέτα Καλαβρύτων
- 2-3 ντομάτες
- 1 αγγούρι
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 2 πράσινες πιπεριές (προαιρετικά)
- 10 ελιές
- κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη ή 1 κουταλιά μαϊντανό φρέσκο
- 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1-2 κουταλιές της σούπας ξύδι
Εκτέλεση
1. Κόψτε τη φέτα σε κομμάτια, βγάλτε τον σπόρο και κόψτε τις πιπεριές. Ξεφλουδίστε και κόψτε σε φέτες το αγγούρι και το κρεμμύδι. Κόψτε τις ντομάτες. Ψιλοκόψτε το μαϊντανό.
2. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Προσθέστε τις ελιές κι ανακατέψτε ελαφρώς.
3. Πασπαλίστε τη σαλάτα με την ρίγανη ή τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, προσθέστε λίγο αλάτι & μαύρο πιπέρι και τελειώστε με το ελαιόλαδο και το ξύδι